ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

KAKO SE ELEMENTI RAZDVAJAJU?

Kada odaberete model i elemente sjedeće garniture iz snova, naravno, pričvrstite ih s konektorima kako se elementi ne bi razdvajali dok sjedite ili ležite. 😊

Sami konektori se malo razlikuju od modela do modela:

MODELI CHOICE, CLOOODS, MUSTANG, MATACAO, MATACAO 2:

Elementi sjedala pričvršćeni su međusobno s donje strane jakim čičak trakama, koji se mogu pričvrstiti bilo gdje na crnu podlogu od filca. Važno je da elementi budu postavljeni što bliže jedni drugima i da čičak bude pričvršćen što više u sredini.

P.S.: Ako uništite ili izgubite čičke, nove dobivate besplatno.

MODEL CHOICE

MODEL CLOOODS in MUSTANG

MODEL MATACAO

MODEL BONBON

Elementi sjedala međusobno su povezani s donje strane i učvršćeni čeličnim C profilom, koji sprječava njihovo odvajanje. Da se sofa ne bi pomicala po sobi, potrebno je zablokirati kotačiće. Dodatno, gotovo nepotrebno učvršćivanje, u “normalnim sklopovima” su posebni ježevi koje pričvrstite na donju stranu elemenata. Ježevi se uglavnom koriste za izuzetno velike sklopove.

P.S.: C profile napravili smo u rujnu 2020., pa svim kupcima koji su ranije kupili model BonBon dodatak besplatno šaljemo.

P.P.S.: Besplatno vam šaljemo uništene ili izgubljene čičke.

MODEL CHOICE

Rubovi otvorenog prostora za odlaganje na elementima dvosjeda i naslonjača povezani su s čeličnim C-profilom i tako fiksirani. Stolicaice su pričvršćene za dvosjed i naslonjač posebnim čičak trakama koje pričvršćujete bilo gdje s donje strane (na crnu podlogu od filca). Važno je da elementi budu postavljeni što bliže jedni drugima i da čičak bude pričvršćen što više u sredini.

P.S.: C profile napravili smo u rujnu 2020., pa svim kupcima koji su ranije kupili model BonBon dodatak besplatno šaljemo.

 

 

P.P.S.: Besplatno vam šaljemo uništene ili izgubljene ježeve.

MODEL CUBAN

Sve se fotelje povezuju s rubom otvorenog prostora za odlaganje i tako su potpuno fiksirane. Tabure se pričvršćuje za naslonjače posebnim čičak trakama koje pričvršćujete bilo gdje s donje strane (na crnu podlogu od filca). Važno je da elementi budu postavljeni što bliže jedni drugima i da jež bude pričvršćen što više u sredini.

MODEL GEMINI A

Model GEMINI A potpuno je fiksiran u kutnom rasporedu, ali kada se element transformira u dvojno ležište, pokretnom elementu treba zablokirati kotačiće.

MODEL GEMINI M in GEMINI Z

Modeli GEMINI M i GEMINI Z jednaki su po veličini i funkcionalnosti elemenata sjedala. Kada se pokretni element transformira u ležište , tabure pored njega fiksira se metalnim klinovima, tako da je sjedeća garnitura potpuno učvršćena.

KADA JEDNOM NAVLAKE SKINEŠ, SIGURNO IH VIŠE NEĆEŠ NAVLAČITI!

Nije istina, jer mi svaku sofu presvučemo u materijal prije nego što je spakiramo. Istina je, međutim, da to nije najjednostavnije, jer su navlake izrađene vrlo precizno kako se materijal ne bi naborao. Glavno kod presvlačenja je da se prvo »zatvore ježevi«, jer se inače cijelo vrijeme lijepe za materijal, što vam otežava situaciju.

Kod navlačenja navlaka, najbolje je nakon zatvaranja čičaka poravnati rubove presvlaka s rubom sofe, a zatim polako povući materijal ravnomjerno sa svih strana kako bi navlaku namjestili.

P.S: U slučaju da ste navlake oprali na 30 stupnjeva, bez centrifuge i omekšivača, sa zatvorenim čičkom i okrenute naopako 😉, najlakše ih je navući ako su malo vlažne.

Točne upute za čišćenje materijala

KAKO OČISTITI MATERIJAL

Manje mrlje na svim materijalima mogu se lako očistiti hidratantnim maramicama, sa što manje aditiva i mirisa. Za čišćenje je također izvrsna pasta od sode bikarbone ili vode i pamučna krpa u koju po potrebi dodate malo sredstva za čišćenje.

!!! Važno !! Pri čišćenju materijala na tapeciranoj sofi važno je ne čistiti lijevo-desno i tako povećati mrlju, već kružnim pokretima očistiti izvana prema unutra.

Ako samo želite osvježiti sofu ili očistiti tvrdokorne mrlje, općenita je uputa za sve materijale da ih perete na najviše 30 °C, bez centrifuge i bez omekšivača, sa »zatvorenim« čičkom i okrenute naopako.

Možete pročitati više o čišćenju svakog materijala zasebno

ŠTO UOPĆE TREBAM ZA MONTAŽU

Samo škare i malo strpljenja, jer na kraju ima poprilično otpada od ambalaže. Sofe su omotane folijom, posebno zaštićene na rubovima kartonom, a zatim dodatno umotane u silikon. Svaki je element zapakiran odvojeno, tako da tijekom montaže ima posla s odvijanjem, ali zatim se elementi samo sastave. Nije potrebno zavrtanje 😉.

MOGU LI DOKUPITI ELEMENTE?

Naravno, to je glavni koncept FEYDOM-a, održivost koja se temelji na činjenici da u bilo kojem trenutku možete kupiti dodatne elemente, promijeniti materijal navlaka ili samo promijeniti boju. Ako je bilo koji od elemenata oštećen, možemo zamijeniti samo taj dio ili samo oštećenu navlaku. SVE SE MOŽE 😊.

ŠTO JE S OTPLATOM NA OBROKE?

Nudimo 24 rate bez kamata putem Leanpay-a ili plaćanje na obroke Diners karticom do 36 rata.