Skip to main content

SASTAVI SVOJU SOFU U FEYDOM APLIKACIJI

SASTAVI SVOJU GARNITURU U FEYDOM APLIKACIJI

Već definiran sastav ili planiranje od početka?

Odaberi već definiran sastav ili planiraj od početka

Sada imate priliku da SAMI SASTAVITE GARNITURU SVOJIH SNOVA! Možete početi s dvosjedom, trosjedom, četverosjedom ili kutnim sastavom. Također možete ukloniti ili dodati pojedinačne elemente postojećim sastavima. Ako se odlučite planirati od nule, možete započeti s bilo kojim elementom i pustiti da vas mašta vodi u stvaranju vašeg sastava.

Odaberi već napravljen sklop ili planiraj od početka

Sada imate priliku da SAMI SASTAVITE SOFU SVOJIH SNOVA! Možete početi s dvosjedom, trosjedom, četverosjedom ili kutnim sklopom. Također možete ukloniti ili dodati pojedinačne elemente postojećim sklopovima.

Ako se odlučite planirati od nule, možete započeti s bilo kojim elementom i pustiti da vas mašta vodi u stvaranju vašeg sastava.

Prilagodite po svom ukusu!

Promijenite boju tkanine na bilo kojem elementu ili na svima odjednom. Element odvojite od ostalih tako da ga jednostavno povučete u stranu. Uklonite bilo koji element klikom na ikonu »Koš«. Zakrenite element klikom na ikonu »Rotiraj«.

Prilagodite po svom ukusu!

Promijenite boju materijala na bilo kojem elementu ili na svim odjednom. Element odvojite od ostalih tako da ga jednostavno povučete u stranu.

Uklonite bilo koji element klikom na ikonu »Koš«. Zakrenite element klikom na ikonu »Rotiraj«.

Prikaz dimenzija

Dimenzije prostora koji zauzima sastav prikazuju se cijelo vrijeme u 2D načinu/prikazu. Kada dodate ili zarotirate određeni element, aplikacija vam uvijek nudi informacije o dimenziji cijelog sastava i tako vidite da li odgovara vašim dimenzijama.

P.S. Dimenzije mogu malo odstupati od napisanih

Prikaz dimenzija

Dimenzije prostora koji zauzima sklop prikazuju se cijelo vrijeme u 2D načinu / prikazu. Kada dodate ili zarotirate određeni element, aplikacija vam uvijek nudi informacije o dimenziji cijelog sklopa i tako vidite je li odgovara vašim dimenzijama.

P.S. Dimenzije mogu malo odstupati od napisanih

Pregled i rotiranje u 3D-u

Klikom na ikonu »3D« također možete pregledati i zakrenuti svoj sastav u 3D načinu, tako da bude vidljiv iz svih pravaca. u 3D načinu/prikazu također možete i promijeniti boje tkanina pojedinog elementa ili svih elemenata zajedno.

Pregled i rotiranje u 3D-u

Klikom na ikonu »3D« također možete pregledati i zakrenuti svoj sastav u 3D načinu, tako da bude vidljiv iz svih pravaca.

Također možete promijeniti boje materijala pojedinog elementa ili svih elemenata zajedno u 3D načinu / prikazu.

Prikaz u AR načinu

Korisnici koji koriste aplikaciju na uređajima koji podržavaju ARCore na Androidu i ARKit na iOS-u mogu iskoristiti AR način. Pomoću fotoaparata možete vidjeti kompoziciju u odabranom prostoru i promijeniti boju, pomaknuti je ili zakrenuti.

Prikaz u AR načinu

Korisnici koji koriste aplikaciju na uređajima koji podržavaju ARCore na Androidu i ARKit na iOS-u mogu iskoristiti AR način.

Pomoću fotoaparata možete vidjeti kompoziciju u odabranom prostoru i promijeniti boju, pomaknuti je ili zakrenuti.

Snimak zaslona u svim načinima

U 3D i AR načinu možete napraviti snimku zaslona – »screenshoot«, spremiti i podijeliti s prijateljima.

Snimak zaslona u svim načinima

U 3D i AR načinu možete napraviti snimku zaslona – »screenshoot«, spremiti i podijeliti s prijateljima.

Pošaljite nam svoju kombinaciju ili je kupite putem interneta

Pošaljite nam svoju kombinaciju ili je kupite putem interneta

Kada kreirate svoju kompoziciju, pošaljite nam snimke zaslona na info@feydom.hr i mi ćemo za vas pripremiti ponudu u najkraćem mogućem roku.

Ovdje možete vidjeti više o aplikaciji:

Aplikacija je dostupna za preuzimanje za iOS i Android uređaje na sljedećim poveznicama:

Call Now Button