FEYDOM politika privatnosti

Pružatelj usluga

FEIDOM AA d. o. o., Tavčarjeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija (‘mi’ ili ‘naš’) upravlja http://feydom.com (u daljnjem tekstu „Web mjesto“). Svrha pruženih informacija je upoznavanje kupaca s našom operativnom politikom u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka koje dobivamo od korisnika njihovom uporabom stranice. Vaši osobni podaci koristit će se samo za rad i poboljšanje Web mjesta. Korištenjem web mjesta pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s navedenom politikom.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Tijekom vašeg posjeta na našem web mjestu, mogli bismo vas zatražiti za određene osobne podatke s kojima vas možemo kontaktirati ili identificirati. Ovi podaci mogu sadržavati, ali nisu ograničeni na: ime, adresu, e-adresu i telefonski broj.

Razkrivanje informacij tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, menjamo ali kakorkoli drugače razkrivamo tretjim osebam.

Otkrivanje podataka trećim stranama

Ne prodajemo, ne razmjenjujemo ili na drugi način ne otkrivamo vaše osobne podatke trećim stranama.

Prikupljanje informacija

Kao i mnogi pružatelji usluga, i mi prikupljamo podatke koje vaš preglednik pruža svaki put kad posjetite našu web stranicu („Podaci dnevnika“).

Ovi podaci mogu uključivati sljedeće podatke: adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta i verzija vašeg preglednika, sadržaj koji posjetite na web mjestu, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na web mjestu i druge statistike. Uz to, možemo koristiti druge usluge kao što je Google Analytics za prikupljanje, nadzor i analizu podataka.

Komunikacija

Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje biltena te marketinških i promotivnih materijala. Da biste otkazali pretplatu na njih, slijedite postupak odjave koji je uključen u same materijale ili nam pošaljite e-poštu s naslovom “Otkaži pretplatu”.

Korištenje kolačića

Kolačići su male datoteke koje web stranica ili davatelj usluga putem preglednika prenosi na tvrdi disk vašeg računala (ako se slažete), a stranice ili davatelji usluga omogućuju vašem pregledniku da prepozna i zapamti određene podatke. Uz pomoć kolačića i pohrane vaših podataka, sustav olakšava sustavu pamćenje i obradu proizvoda u vašoj košarici, a također i pamćenje vaših preferencija na temelju vaše prošle ili trenutne aktivnosti na stranici, tako da možemo pružiti poboljšano uslugo. Kolačiće koristimo za prikupljanje podataka o prometu i interakcijama na web mjestu, nudeći tako poboljšane alate u budućnosti. Možete postaviti svoj preglednik da odbija sve kolačiće ili vas upozorava kad se kolačići pošalju. Ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći pristupiti svim sadržajima na web mjestu.

Sigurnost

Kako bismo vaš posjet našoj web stranici učinili što sigurnijim, redovito je ažuriramo i provjeravamo ima li sigurnosnih prijetnji i nedostataka.

Da biste osigurali sigurnost svojih osobnih podataka, naručivanje je osigurano nizom sigurnosnih mjera.
Sve se transakcije obavljaju putem vanjskog davatelja i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima.

Izmjene politike privatnosti

Kako bismo vaš posjet našem web mjestu učinili što sigurnijim, redovito ga ažuriramo i provjeravamo na moguće sigurnosne prijetnje. Pravila o privatnosti vrijede od 22. ožujka 2016 i ostat će na snazi, osim svih budućih promjena koje će stupati na snagu odmah nakon njihove objave na ovom mjestu.

Zadržavamo pravo na ažuriranje i promjenu pravila o privatnosti, stoga redovito nadgledajte ovaj sadržaj. Korištenjem Usluga, nakon objavljivanja bilo kakvih promjena, potvrđujete svoje znanje o promjenama i pristajete poštivati prilagođena Pravila o privatnosti.

U slučaju većih promjena Pravila o privatnosti, obavijestit ćemo vas e-poštom ili objaviti obavijest na našoj web stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas..

Posljednje ažuriranje: 10.04.2021